Openbravo Gold PartnerEls sistemes ERP son sistemes integrals de gestió per l’empresa. Es caracteritzen per estar compostos per diferents parts integrades a una única aplicació. Aquestes parts son de diferent ús, per exemple: producció, ventes, compres, logística, comptabilitat, gestió, de projectes, inveteris i control de magatzems, demandes, nòmines, etc. Només podem definir un ERP com la integració de totes aquestes parts. El contrari seria com considerar un simple programa de facturació com un ERP pel simple fet de que una empresa integri únicament aquesta part.

Aquesta és la diferència fonamental entre un ERP i una altra aplicació de gestió. El ERP integra tot el necessari pel funcionament dels processos de negoci de l’empresa. No podem parlar de ERP en el moment que només s’integra un o una petita part dels processos de negoci. La pròpia definició de ERP indica la necessitat de “Disponibilitat de tota l’ informació per tot el món a tot el temps”.

Openbravo ERP, forma part d’aquest reduït grup de solucions empresarials, que faciliten la integració de tots els processos de l’empresa, millorant el temps dedicat a treballs administratius, aportant al mateix temps la informació necessària per la presa de decisions.

En Retail, la solució integrada per Retail d’Openbravo ofereix als grans retailers multi-canal una visió consolidada de l’execució en tots els seus canals comercials, incloent en tenda, en línia i mòbil. A més, aquests clients disposen casi en temps real d’informació del seu inventari global de productes, així com d’informació analítica er identificar els productes o tendes que funcionen millor, optimitzant així el rendiment general de les operacions de retail.

En Distribució, Openbravo ofereix una solució única per la gestió de magatzems, inventaris, proveïdors i clients. Això ajuda als distribuïdors en la eliminació de processos altament manuals i propensos a errors, moltes vegades responsables de retards en els enviaments o ruptures de stock i que, a última instància, perjudiquen la satisfacció del client.

 

Openbravo-gold-partner

Share this page

FacebookTwitterMore...