Després de set llargs anys de desenvolupament; Prestashop llança Prestashop Cloud, la primera plataforma gratuïta en el núvol amb la qual qualsevol podrà crear la seva botiga online i, amb la qual, es pretén eliminar les barreres a l’hora d’obrir un negoci de comerç electrònic.

Prestashop Cloud és, com ja s’ha dit, una plataforma gratuïta i de senzill ús amb la qual es pot entrar en el món de l’ecommerce sense necessitat de llicències ni comissió de vendes, i que permet crear gratuïtament una botiga online de manera fàcil i ràpida . A més de ser en el núvol el primer software gratuït, farà caure barreres financeres i tècniques que impedien als venedors llançar-se al ecommerce.

Després del seu llançament, es van crear més de 20.000 botigues online en només dues setmanes després d’aquest.

El fundador de Prestashop, Bruno Leveque, explica que l’objectiu de Prestashop sempre ha estat que qualsevol persona, de qualsevol lloc, pugui obrir la seva pròpia botiga online gratuïta. Per això, Prestashop Cloud és una ampliació d’aquesta solució de codi obert, que ja ha demostrat la seva eficàcia.

Amb el llançament de Prestashop Cloud, s’esborren els límits que imposen la capacitat tècnica o els recursos financers, ja que ara qualsevol venedor pot gaudir de tots els avantatges d’aquesta solució de codi obert gratuïta.

FacebookTwitterMore...