Samash Tech, en col·laboració amb IEBS, organitza un esdeveniment centrat en el món de l’E-commerce que tindrà lloc el proper dimecres 13 de maig a Barcelona. No es tracta de classes acadèmiques, sinó d’una jornada pensada per statups, professionals i emprenedors del sector TECH. Smash Tech pretén oferir un esdeveniment amè, un espai de trobada perquè els nous emprenedors s’inspirin i coneguin a altres professionals del sector.

En l’esdeveniment es debatran les claus per començar amb un bon model de negoci d’e-commerce, com el Make it happen! que oferirà Mònica Prada, directora a Ecommerce de Catalunyacaixa, sobre com els mètodes de pagaments poden ajudar-te a augmentar la conversió a vendes. També hi haurà exposicions sobre l’experiència de l’usuari en e-commerce per a dispositius mòbils, sobre la utilitat de vídeos interactius i noves estratègies de Inbound Màrqueting en e-commerce.

Per finalitzar, hi haurà una activitat networking molt més relaxada, l’objectiu no serà un altre que canviar experiències i parlar de nous projectes.

L’esdeveniment tindrà lloc, com en altres edicions Smash Tech, al Mobile World Centre de Barcelona, un espai dedicat a les noves tecnologies al mig de la ciutat, concretament a Plaça Catalunya.

Per participar, inscriu-te a la web oficial de  Smash Tech E-commerce. No t’ho perdis!

FacebookTwitterMore...