Per segon any consecutiu, Barcelona torna a reunir el Top 100 de les botigues online espanyoles en la trobada Club Ecommerce Summit 1to1.

El Club Ecommerce Summit 1to1 és un congrés que té com a objectiu oferir un espai de networking a empreses del sector de l’ecommerce i als seus proveïdors, on aquests podran realitzar reunions one to one de 30 minuts amb el propòsit que els responsables de les botigues en línia puguin conèixer les millors solucions per als seus negocis i, els proveïdors, puguin presentar els seus serveis i els donin solucions innovadores; amb l’únic objectiu d’aconseguir resultats concrets, com la signatura d’acords entre botigues i proveïdors.

L’esdeveniment està organitzat per Club E-Commerce, marca pertanyent a EGI Group, empresa de serveis especialitzada en comerç electrònic. Club E-Commerce està dedicada a impulsar el coneixement i divulgació del comerç electrònic a Espanya; sent també organitzadora dels eCommerce Awards, premis dirigits a les millors botigues online de l’any a Espanya.

Aquest esdeveniment tindrà lloc a Barcelona, els propers dies 5 i 6 de Març, a l’Hotel Golf Resort Barcelona.

Hi assistiran les principals companyies d’un sector a Espanya que ja mou més de 5.000 milions d’euros anuals, i que l’any passat va créixer un 27%. Companyies com Carrefour, Philips, Mahou i San Miguel, entre d’altres.

Entre els proveïdors, participaran empreses com SEUR i Catalunya Caixa, entre d’altres presents. Durant aquests dos dies també s’organitzaran diferents activitats, com la presentació de casos d’èxit, debats, zona de networking permanent, i activitats de lleure per reforçar els llaços entre els assistents.

FacebookTwitterMore...