Openbravo y AppDynamics van anunciar, el passat 27 d’Octubre, la seva aliança per a ajudar a les empreses a garantir el rendiment de les solucions Openbravo. Aquesta aliança permet a Openbravo facilitar capacitats avançades de monitorització de les seves exitoses aplicacions: Plataforma per a Comerç i Plataforma ERP d’Openbravo. En afegir la solució d’AppDynamics a aquestes capacitats d’Openbravo permet que negocis de qualsevol mida tinguin una visió detallada del rendiment d’Openbravo.

La Plataforma per a Comerç d’Openbravo ofereix als minoristes una solució de comerç davant la gestió dels seus negocis, des de les vendes i relacions amb els seus clients fins les operacions i finances, a través de diferents canals. La Plataforma ERP d’Openbravo facilita al client la funcionalitat del seu ERP a l’hora de desenvolupar les seves idees i crear intel·ligents solucions empresarials. Tots dos productes van ser desenvolupats sobre suport web, mòbil i en el núvol, flexible i amb facilitat d’extensió.

Amb AppDynamics, els clientes d’Openbravo s’afavoriran de certes funcionalitats que permeten identificar amb rapidesa els punts cecs de rendiment en les aplicacions, donarà avís de possibles problemes de rendiment abans que els afecti als usuaris, i crearà línies base de rendiment per tal d’identificar automàticament les anomalies i satisfer la demanda. AppDynamics pot ser instal·lada en tan sols uns minuts, i permetre als clients d’Openbravo gaudir dels beneficis d’aquesta aliança des del primer dia.

AppDynamics es va pronunciar líder en Monitorització del Rendiment d’Aplicacions en el Quadre Màgic de Gartner de 2013.

Matthew Polly, director d’Aliances Globals de AppDynamics, va afirmar: -Els consumidors, a més de voler-se fidelitzar amb les seves marques, també esperen poder interactuar amb les seves aplicacions i que aquestes ofereixin el mateix temps de resposta, facilitat d’ús i la fiabilitat a la qual estan acostumats amb els seus jocs o aplicacions dels seus mitjans socials favorits. Molts minoristes encara disposen d’antigues infraestructures de TI que poden ser correctes per a web o comerç electrònic, però que no ho són per a aquelles que necessiten un major rendiment. Amb AppDynamics, Openbravo permet aquesta gestió del rendiment de l’aplicació que proporciona total confiança a qualsevol negoci.-

Ismael Ciordia, director de Tecnologia d’Openbravo, va afirmar: -Les empreses d’èxit demanen un alt rendiment dels seus sistemes. Gràcies a aquesta aliança, els clients d’Openbravo s’enriquiran d’una dinàmica solució de monitorització que els ajudarà a aconseguir la màxima solució d’Openbravo. Això és destacat per als clients més grans que facin servir l’Edició Enterprise d’Openbravo, ja que el rendiment del sistema és més exigent a causa d’una afluència superior. En aquests casos, s’ha d’assegurar el rendiment i això és el que obtenim amb aquesta associació.-

FacebookTwitterMore...