Els propers dies 25 i 26 de Març, tindrà lloc a Barcelona el eShow Barcelona 2015, la 17ª edició de la fira internacional dedicada al eCommerce, Màrqueting Online, Social Media, Internet of Things, Mobile i Hosting & Cloud Computing.

El eShow, amb edicions a Barcelona, Madrid, Lisboa, Säo Paulo, Bogotà, Lima i Mèxic DF, està considerat el principal esdeveniment de referència ja que reuneix en un mateix espai als proveïdors líders amb els principals clients del sector. On podran trobar les últimes tendències nacionals i internacionals, ja que es presentaran les últimes solucions en tecnologia i serveis i les estratègies més innovadores per a un major èxit en els negocis del món online; a més d’un complet programa de conferències, fòrums de debat i Networking.

El eShow és un esdeveniment que a més de seguir innovant, va un pas més enllà oferint nous i interessants continguts per al sector alhora que assegura la presència dels autèntics líders de l’univers digital.

La indústria del comerç electrònic registra milers de milions d’euros anuals en transaccions de tot el món. L’any 2014 el mercat del comerç electrònic va créixer un 22,9%, percentatge que s’espera doblar durant el 2015.

Durant l’any passat, el sector de l’ecommerce a Espanya va obtenir un creixement superior al 15% anual, però el 44% de les compres es van fer des de sites estrangers, de manera que encara es podria esperar un marge de millora decisiu per al ecommerce nacional durant el proper any. Perquè això sigui possible, cal que els negocis coneguin, analitzin i apliquin les tendències de comerç digital per al 2015.

Les tendències en mòbils, xarxes socials, email màrqueting, màrqueting de continguts, etc., estan creant noves oportunitats per interactuar amb els consumidors. Així, les empreses que siguin capaços de respondre i adaptar-se ràpidament obtindran un avantatge competitiu sobre les que utilitzen eines, tècniques i estratègies obsoletes. Gràcies a eShow es donaran a conèixer les claus per aplicar-les i incrementar la participació, satisfacció dels clients i els resultats obtinguts.

A més, una nova edició dels eAwards, els guardons que premien als millors negocis online d’Espanya i altres activitats com el Net Fashion Fòrum, Digital Media Summit, The Mobile Show, entre d’altres, tornaran a concedir al Saló el reconegut prestigi que es li assegura edició rere edició.

FacebookTwitterMore...